Thursday, March 3, 2011

NAZA

salam perantau.,,,hari nie mata tokkim xdapat nk lelap,time tulis blog nie  tokkim kt melaka,jumpa advisor nk siapkan thesis.due date dh dekat.tp blum siap,hehe.



dalam post sblum nie tokkim pernah cakap,i'm admire successful people.hehe.Diorang bawa keta besar n bawa keta besar dengan laju..haa itu xtahan,bakar line kan,mentang2 lah keta kita kecik.So pengalaman aku tgok keta kt tepi jalan,kt lot parking n kt tepi2 highwany time diorng pecut..cm porshea, ferrari n audi.Teringin lah jgk nk tangkap gambaq dengan keta2 mewah nie,,,asyik tangkap gmbar keta org kt lot parking jaa,,xbes,,pas2 tangkap curi2 lak 2,,,,wahahaha.

So ambiklah keputusan nk p tgok keta mewah kt NAZA WORLD,,,,fuhhhh superb ah keta2 kt situ...1st time masuk,cm kera masuk kampung,,,rambang mata,,org laki2 besalah,kalau org pompn masuk gedung pakaian terus jadi gila,,,org laki2 lak terus gila bila tgok keta bnyk2,,tambahan lah keta mewah2 lak kn...fuhhhhh layan. Ambik lah kesempatan posing sini,posing sana ngn keta idaman.Sambil berangan,,bes gila berangan kt tepi keta2 2..wahahhaa.Xdapat nk beli ,dapat ambik gambar pon ok lah kn sebagai pengubat rindu,,cewah,,haha


Time tgh duk snap sana sini..terserempak ngn madam Begum,lecturer english aku kt universiti...dia tegur..wah mustaqim,,bnyk u shopping?..wahahaha..hampeh btol,perli ka apa..which car yg u nk ambik,,?aku pon tunjuk keta kt blakang 2,,porshea cayyene..*dalam hati mesti dia kata,berangan gila bdk nie,,,haha



*next target nk test drive porshea,,,br test drive bkn beli tau...haha.blum dpt nk test drive lg nie haa,,,kalau diorng bagi aku lenjan sampai hbs ah..bila tgok dalam account x confident lak nk p mintak test drive...sedey nya...huhu












3 comments:

  1. wahhahaaha....perli nmpak jahn..

    ReplyDelete
  2. aku perli? takdelah, hahaha...kau tak follow aku pun kan...sila berbuat demikian dengan kadar segera!!

    ReplyDelete